Kom in actie voor het Oogfonds!

In Nederland worden nog steeds veel mensen onnodig slechtziend of blind. Door meer wetenschappelijk onderzoek en meer voorlichting kunnen we dit voorkomen. En jij kunt helpen!

Kom in actie en loop een marathon, verkoop spullen op een rommelmarkt of geef een huiskamerconcert… Iedereen kan meehelpen en alles kan! Je kunt natuurlijk ook samen met je vrienden, je sportclub of je klas in actie komen.

Read more Read less
View all
Run that lap! Race op 24 maart 2024 mee over het Formule 1 circuit van Zandvoort voor het Oogfonds Als hardloper wil je deze unieke race gelopen hebben. De Zandvoort Circuit Run staat bekend om het meest afwisselende parcours van Nederland. Er zijn diverse afstanden mogelijk namelijk 4 km, 12 km of de 10 Engelse mijl. Sprint weg vanuit de pitstraat richting de heuvels en de kombochten. Alle afstanden lopen een gehele ronde over het circuit. Daarna gaat het parcours van de lange afstanden richting het strand, de duinen en het dorp. De finish van alle afstanden is op Circuit Zandvoort. Dit is een geweldig evenement ook voor de niet hardlopers. Heb je altijd al een keer willen hardlopen op een formule 1 circuit en ook nog geld ophalen voor het Oogfonds? Grijp dan nu je kans! Geef jouw sportieve prestatie extra betekenis door je te laten sponsoren en geld in te zamelen voor meer wetenschappelijk oogonderzoek. Met jouw inzet kunnen we verschil maken! Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk zullen wij vooraf voor je klaar staan om je te ondersteunen bij je actie. Je bent dus niet alleen. Samen staan we sterk! onvergetelijke ervaringen en het goede gevoel wij zullen je tijdens het evenement aanmoedigen een speciaal Oogfonds t-shirt of hemd Je krijgt een eigen actiepagina en tips voor het inzamelen van sponsorgeld Wil jij meedoen? Start dan gelijk een actie! Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar kominactie@oogfonds.nl en zet je contactgegevens daarbij. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met je contact opnemen.
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Sanne

29-02-2024 | 09:46 To: Hardlopen voor het Oogfonds