Kom in actie voor het Oogfonds!

In Nederland worden nog steeds veel mensen onnodig slechtziend of blind. Door meer wetenschappelijk onderzoek en meer voorlichting kunnen we dit voorkomen. En jij kunt helpen!

Kom in actie en loop een marathon, verkoop spullen op een rommelmarkt of geef een huiskamerconcert… Iedereen kan meehelpen en alles kan! Je kunt natuurlijk ook samen met je vrienden, je sportclub of je klas in actie komen.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Wandel de Nijmeegse 4Daagse voor het Oogfonds! De derde week van juli kun je weer meelopen met de grootste wandelprestatietocht ter wereld! Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Daag jezelf uit, ontmoet andere wandelaars en geniet van de geweldige sfeer op en langs de route. Geef jouw sportieve wandelprestatie extra betekenis door je te laten sponsoren en geld in te zamelen voor meer wetenschappelijk oogonderzoek. Met jouw inzet kunnen we verschil maken! Wat krijg je ervoor terug? natuurlijk zullen wij vooraf voor je klaar staan om je te ondersteunen bij je actie. Je bent dus niet alleen. Samen staan we sterk! een speciaal Oogfonds T-shirt onvergetelijke ervaringen en het goede gevoel wij zullen je tijdens het evenement aanmoedigen en in de watten leggen Wil jij meedoen? Start dan gelijk een actie via de ‘Oogfonds Vierdaagse sponsorloop’ pagina. Klik hier om je aan te melden Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar kominactie@oogfonds.nl en zet je contactgegevens daarbij. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met je contact opnemen. Vergeet je ook niet in te schrijven bij de Nijmeegse 4Daagse.In 2023 zijn er twee inschrijfperiodes. Bekijk goed in welke periode je kunt inschrijven. Periode 1: maandag 23 januari (10.00 uur) tot vrijdag 10 februari (17.00 uur). Voor jongeren geboren in kalenderjaren 2005-2011 en voor deelnemers die de 4Daagse al minimaal één keer succesvol op de reglementaire afstand hebben voltooid. Periode 2: vanaf maandag 13 februari (10.00 uur).Voor iedereen die in 2023 wil deelnemen aan de 4Daagse. Wil je meelopen voor het Oogfonds? Start dan gelijk een actie via de ‘Wandel mee’ button. Niet via onderstaande knoppen maar via https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/project/oogfonds
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Larissa

04-06-2023 | 12:25 Aan: Actie voor onze moeder-ziekte van Leber