Team Wikke - Lopen voor uitzicht!

Wikke & Liselijn

( Member of team: Team Wikke )

from €3.500 (83%)

Beste mensen, donateurs en andere betrokkennen,

Met het verlengen van de maatregelen gaat ook helaas, maar zeer begrijpelijk, de Vierdaage van Nijmegen dit jaar niet door. Wij zijn enorm dankbaar voor de vele donaties, die we in de korte tijd dat we bezig waren hebben ontvangen. Dit geeft ons veel steun en motiveert ons om er volgend jaar extra hard voor te gaan!

In overleg met het Oogfonds kan de huidige opbrengst blijven staan voor volgend jaar, zodat we dan meteen een goede herstart gaan maken. Een ieder nogmaals dank daarvoor!

Voor nu hopen we dat iedereen in goede gezondheid is en blijft en hopelijk tot gauw.

groet,

Team Wikke

 

Team Wikke - Lopen voor uitzicht!

Wikke is 12 jaar en heeft de ziekte van Leber. Samen met hem vormen wij het Team Wikke. We zamelen geld in voor onderzoek naar een moeilijke en zeldzame oogziekte.

Vlak voor de zomervakantie van 2019 hoorde Wikke, toen 11 jaar, dat hij de zeldzame ziekte van Leber heeft. Hij was toen al vrijwel blind aan zijn linkeroog, inmiddels gaat het ook niet goed met zijn rechteroog. Sindsdien staat zijn leven op zijn kop. De ziekte heeft dan ook een enorm effect op het leven van Wikke, zijn familie en vrienden. Niets is meer vanzelfsprekend, alles gaat steeds moeizamer en zijn zicht gaat nog steeds achteruit. Lezen en schrijven lukt niet meer. Hij leert nu braille en wordt begeleid op school.

Wij maken helaas van heel dichtbij mee wat de impact is van de ziekte van Leber op het leven van een jong kind. Daarom komen we in actie voor onderzoek naar deze ziekte. Voor uitzicht. Steun je ons? Alle beetjes helpen, alvast enorm bedankt!

View all
11-06-2020 | 09:36
23-03-2020 | 11:55 Via een meeloopdag op de school van Wikke ben ik met Wikke in contact gekomen. Wikke heeft een treurig verhaal, maar als je met hem praat overwint de treurigheid niet. Je hoort juist het doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen.. Petje af voor jouw kracht Wikke! Heel veel succes met de Nijmeegse Vierdaagse!
20-03-2020 | 17:29 Zet hem op Wikke en Liselijn, veel succes, groetjes Floris & Ingrid
19-03-2020 | 15:49 Ik steun wikke gr gerdien
15-03-2020 | 21:40 De wilskracht van Wikke is zo bijzonder. Hou vol Wikke!
View all

Volgend jaar gaan we er extra hard tegenaan!

11-05-2020 | 15:02 Beste mensen, donateurs en andere betrokkennen, Met het verlengen van de maatregelen gaat ook helaas, maar zeer begrijpelijk, de Vierdaage van Nijmegen dit jaar niet door. Wij zijn enorm dankbaar voor de vele donaties, die we in de korte tijd dat we bezig waren hebben ontvangen. Dit geeft ons veel steun en motiveert ons om er volgend jaar extra hard voor te gaan! In overleg met het Oogfonds kan de huidige opbrengst blijven staan voor volgend jaar, zodat we dan meteen een goede herstart gaan maken. Een ieder nogmaals dank daarvoor! Voor nu hopen we dat iedereen in goede gezondheid is en blijft en hopelijk tot gauw. groet, Team Wikke
Read more