Kijken naar wat wél kan!

Theo van Zuijlen
from €1.200 (171%)

Wij zijn Mieke, Petra en Theo, werkzaam bij Koninklijke Visio in Den Haag en we maken wekelijks een podcast.

Corona heeft ons in maart geïnspireerd om de VISIOCAST te gaan maken en zo op afstand toch in contact te blijven met onze cliënten. In de VISIOCAST kijken we naar wat wél kan, ook in deze tijd van regels en begrenzingen. In een van onze afleveringen hoorden we de oproep van Edith Mulder om het stokje over te nemen en bewegend geld in te zamelen voor oogonderzoek.

Theo is zelf slechtziend en besloot gehoor te geven aan de uitdaging door van Den Haag naar Utrecht te gaan fietsen. Mieke en Petra boden spontaan aan om hem als buddy’s te begeleiden. Kijken naar wat wél kan, betekent voor ons ook initiatief nemen en daarom fietsen wij op 21 juni 75 kilometer van het westen naar het centrum van Nederland. Uiteraard doen we dat Coronaproef en rijden we met ons kleine team, maar het zou fantastisch zijn als we in Utrecht een groot sponsorbedrag kunnen overhandigen aan het Oogfonds.

Wil jij ons en het oogonderzoek steunen, draag dan je steentje bij en doneer!

Alvast bedankt! Mieke, Petra en Theo

View all

Het was fantastisch!

24-06-2020 | 17:54 Afgelopen zondag was het dan zover! Bepakt en vol enthousiasme stapten we 's morgens op onze fietsen en begonnen aan onze fietstocht van Den Haag naar Utrecht. Een prachtige route voerde ons 75 kilometer lang langs weilanden met weidse Hollandse vergezichten, de kronkelende Oude Rijn, door smalle winkelstraatjes, langs vestingen en een kasteel om uiteindelijk over de Dafne Schippersbrug Utrecht binnen te rijden. De laatste meters van onze sponsorfietstocht reden we onder de Domtoren door en werden daar door familie, collega's en supporters onthaald met gejuich, applaus en bloemen.  Uiteindelijke mochten we vol trots het (tot dan toe) gedoneerde bedrag bekend maken en konden we lachend een cheque van € 1.640 overhandigen aan Edith Mulder, directeur van het Oogfonds. 
Read more