Team Wikke - Lopen voor uitzicht!

Katja & Corien

( Member of team: Team Wikke )

from €750 (92%)

Ik heb Wikke eind 2019 leren kennen omdat we beide supporter zijn van FC Utrecht. Pim, de voetbaltrainer van Wikke wilde iets bijzonders voor hem doen. Wikke heeft namelijk de ziekte van Leber en zou snel helemaal blind worden. Omdat mijn neef en Wikke beide bij Beuningse Boys voetbalden en daar niet zo veel Utrecht supporters lopen kwamen ze bij mij uit. Samen met Pim en Robert Junier van FC Utrecht hebben we Wikke een fantastische dag kunnen bezorgen waarbij Wikke ere-supporter was en onder andere de aftrap mocht verzorgen! Dat was natuurlijk een verrassing voor Wikke dus Wikke zelf en zijn voetbalteam heb ik pas op die dag zelf leren kennen. Toen ik zag hoe mooi de band tussen Wikke, zijn trainers, zijn team en zijn ouders en zusje Elin is wist ik dat Wikke een bijzondere jongen is en alle steun verdient. Toen kon Wikke nog wat zien, helaas is dat nu niet meer het geval.

Samen met mijn vriendin Corien lopen we graag met onze honden. Lekker bijkletsen en een frisse neus halen. Ik had Corien natuurlijk ook verteld van mijn ontmoeting met Wikke en zijn familie. Tijdens een van onze wandelingen bleek dat we allebei het lopen van de Nijmeegse 4daagse nog op onze bucketlist hadden staan. Dus toen we samen bedachten om die 4daagse te gaan lopen wilden we dat graag voor een goed doel doen. Lopen moeten we toch :-) en lopen voor Wikke en onderzoek naar de ziekte van Leber geeft dan extra motivatie!

Corien heeft twee volwassen kinderen en ik heb zelf een zoon van 15, je gunt die kids al het moois van de wereld. Zien is daar een belangrijk onderdeel van. Wanneer je dan hoort dat een jongen van mijn zoon zijn leeftijd binnenkort niet of nauwelijks meer kan zien is dat heel verdrietig. Je weet dat de toekomst daarmee anders en zeker niet makkelijker wordt. Dat gun je niemand! Meer onderzoek naar deze erfelijke aandoening kan zorgen dat het beter opspoorbaar en beter behandelbaar wordt. Als onze Nijmeegse vierdaagse lopen daar een heel klein steentje aan bij kan dragen dan doen we dat heel graag. Daarom willen wij graag zo veel mogelijk geld inzamelen en: Lopen wij voor meer uitzicht!

Wil je ons sponsoren en daarmee Wikke en het oogfonds helpen? Doneer dan op onze pagina, ieder bedrag helpt!! 

Dank je wel en liefs, Corien & Katja

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
28-07-2022 | 18:03
20-07-2022 | 17:34
19-07-2022 | 20:51
19-07-2022 | 19:35
19-07-2022 | 16:11 Succes meidje!!