Nijmeegse Vierdaagse 2022

De organisatie heeft goede hoop dat het dit jaar wel door kan gaan! Dus wij ook. De Nijmeegse 4Daagse vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 22 juli.

Loop je in 2022 mee met de Nijmeegse 4Daagse? Geef jouw sportieve wandelprestatie extra betekenis door je te laten sponsoren en geld in te zamelen voor meer wetenschappelijk oogonderzoek.Met jouw inzet kunnen we verschil maken.

Wat krijg je ervoor terug?

  • natuurlijk zullen wij vooraf voor je klaar staan om je te ondersteunen bij je actie. Je bent dus niet alleen. Samen staan we sterk!
  • een eigen actiepagina en tips voor het inzamelen van sponsorgeld
  • een speciaal Oogfonds T-shirt
  • onvergetelijke ervaringen en het goede gevoel
  • wij zullen je tijdens het evenement aanmoedigen en in de watten leggen


Wil jij meedoen? Start dan gelijk een actie!

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar kominactie@oogfonds.nl en zet je contactgegevens daarbij. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met je contact opnemen.

 

Bekijk alle
03-09-2022 | 18:26
01-09-2022 | 20:02
30-08-2022 | 10:34 Hoi Wikke, van je ome Robert begreep ik dat je grotendeels je zicht, maar zeker niet je levenslust en positiviteit hebt verloren. Keep on doing the good work en mogelijk/hopelijk leveren de donaties nieuwe behandeltechnieken op die jou en de andere lotgenoten kunnen helpen. En verder genieten van het leven en je jeugd.....
30-08-2022 | 10:00
28-08-2022 | 14:09 Hoi Wikke! Ik zat Utrecht Ajax te kijken en moest aan je denken en kwam deze actie van jou en je moeder tegen! Super goed initiatief! Knap dat je je zo inzet. Groeten, Tim
Bekijk alle

€16.267,- voor oogonderzoek

24-08-2022 | 13:29 Veertien wandelaars liepen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse voor het Oogfonds. Ze haalden daarmee €16.267,-  op voor oogonderzoek. Wandelaars & donateurs, heel veel dank! Vierdaagse Sponsorloop Meer dan 45.000 wandelaars begonnen dinsdagmorgen 19 juli aan de Nijmeegse Vierdaagse. Meer over de Vierdaagse Sponsorloop. De afgelopen twee jaar kon ’s werelds grootste wandelprestatietocht vanwege corona niet doorgaan. En dit keer zorgde de hitte er voor dat het evenement met één dag werd ingekort. Makkelijk hadden de deelnemers het niet. De hoge temperaturen op woensdag en de regenbuien van donderdag waren een extra uitdaging. Aan de Vierdaagse namen ook veertien Oogfonds-wandelaars deel. Zij zetten niet alleen een geweldige sportieve prestatie neer, maar haalden ook geld op voor wetenschappelijk oogonderzoek. Iedereen wist vrijdag de Via Gladiola te bereiken en kreeg het felbegeerde ‘kruisje’. Daarmee haalden de wandelaars maar liefst €16.267.- op, een prachtig bedrag! #TeamWikke Team Wikke liep met zes man sterk de Vierdaagse. Aanvankelijk zou de groep twee jaar geleden al meedoen, maar corona verhinderde dat. Door te wandelen werd €12.795,- ingezameld voor onderzoek naar de Ziekte van Leber. De jonge Wikke (14) heeft deze zeldzame en ernstige oogaandoening waar bij de oogzenuw afsterft. In een paar maanden tijd is zijn zicht plotseling afgenomen van 100% naar 5% en een behandeling is er nog niet. #ScEYEntists De ‘scEYEntists’ doen in het dagelijks leven onderzoek naar erfelijke netvliesziekten in het Radboudumc. Met moleculaire therapieën worden hoopgevende resultaten geboekt. Maar voor dit onderzoek is echter veel geld nodig. Met hun wandelprestatie wisten de Nijmeegse wetenschappers €3.162,- binnen te halen voor het Oogfonds. Ook enkele individuen kwamen tijdens de Vierdaagse voor ons in actie. Iedere wandelaar had een eigen motivatie om te kiezen voor het Oogfonds als goed doel. We zijn super trots op al deze toppers die de Vierdaagse uitliepen en een mooi bedrag hebben opgehaald voor wetenschappelijk oogonderzoek. Loop jij in 2023 ook de Vierdaagse voor het Oogfonds? Stuur dan een bericht naar mijnogen@oogfonds.nl en we houden je op de hoogte!
Lees meer